dissabte, 6 de març del 2010

06-03-2010. Alícia i el monstre

(III)

Blam. Blam. Blam. Li encantava tallar la carn amb aquell ganivet de carnisser. Blam. Blam. Blam. Hi trovaba tal plaer que moltes vegades estava treballant i de sobte s'adonava que tenia una erecció. Una vegada, fins i tot va ejacular mentre picava carn per fer hamburgueses. De la mateixa manera que ejaculava vàries vegades al dia durant els vells temps a l'excèrcit, quan era temut per subordinats, caps i víctimes a parts iguals. “El Gran Cabrón”, li dèien. Se li va tornar a posar dura quan ho va recordar.
Blam. Blam. Blam. Continuava treballant. I mentre treballava, recordava gratament els dies de la Escuela de Mecánica de la Armada, allà a Argentina, d'on havia hagut de sortir per potes i amb dues nenes que havia enregistrat com a filles seves. Nenes que ja éren dones i que pensàven que ell era el seu pare.
Blam. Blam. Blam. Ja no calia contiuar tallant el troç de vedella (vedella que no tenia res a veure amb la de la seva terra), però necessitava sentir com s'anaven trencant les costelles. Segurament hauria de llençar la peça sencera, però tant li feia. El plaer que sentia s'assemblava al d'aquells bons temps. Últimament els recordava amb frequència. Durant un temps, les seves ànsies assassines i les seves ganes de torturar s'havien apaivegat una mica, possiblement sublimades pel fet de treballar a la carnissería o d'escapçar els gats i gossos abandonats que se'n duïa cap a casa quan els trovaba pel carrer. Però feia unes setmanes que gairebé no es podia aguantar. I hi havia una raó per allò: estava completament segur que la vella que l'espiava des del portal del davant de la carnisseria era Alicia Biagioni. No oblidava mai una víctima.
Pensava que era morta. Desgraciats, li havien donat una setmana de permís i no havia pogut acavar la feina amb ella, i ara resultava que encara era viva.Qui la hauria deixat lliure? El cas era que aquella dona ara corria per allà i els seus ulls li havien recordat una d'aquelles llargues sessions de jocs i entremaliadures amb ella. Especialment quan li va ejacular a la cara. Li acavaba d'arrencar el mugró esquerre amb les dents i la idiota cridava com una boja. Posteriorment, i sense poder-se aguantar les ganes de riure, li va escopir a la cara el mugró, i ella plorà entenent el que acavaba de fer. Encara rient, li va mossegar el mugró del pit dret, i els espasmes del cos de la seva víctima van ser tan còmics que va esclatar a riure en el mateix moment en que arribava a l'orgasme. Per culpa de la risotada, es va tragar el mugró sense voler.
Curiosament, ara li va pujar a la boca el gust d'aquell mugró. Alguna cosa s'acavaba d'alliberar a dins seu. Semblava que es tornaria a trobar amb la seva víctima i tenia unes ganes bojes d'acavar la feina.